Zobacz news:

Nasze aktualne LUNCH MENU!

Street
  • PONIEDZIAŁEK
    Wiosenna zupa botwinkowa z ziemniakami, warzywami i gotowanym jajkiem  ​‌5,50 zł
    Pulpeciki drobiowe w aromatycznym sosie z czerwonego curry, cukinii i mleczka kokosowego z dodatkiem soku z limonki, podane z białym ryżem z zielonym groszkiem i surówką z kapusty białej na słodko - kwaśno 17,00 zł
    Włoska sałata z grillowanym bakłażanem, pomidorem, ogórkiem, serem feta i ze świeżym, słodkim arbuzem i truskawkami, podana z pomarańczowym sosem balsamico 15,00 zł
  • WTOREK
    Domowa zupa pomidorowa z makaronem muszelki 5,50 zł
    Kotlet Szydłowiecki ( schab nadziewany duszonymi pieczarkami z cebulką) podany z puree ziemniaczanym i sałatką z młodych buraków i jabłka 17,00 zł
    Penne Broccoli – makaron w sosie śmietanowym z brokułami , pomidorami, dymką i szczypiorem ziarnami słonecznika oraz świeżo tartym parmezanem 15,00 zł
  • ŚRODA
    Biały chłodnik bałkański ze świeżych ogórków, z koperkiem i jogurtem naturalnym, podany z chrupiącymi crunchy i orzechami włoskimi 5,50 zł
    Pieczone policzki wołowe z sosem myśliwskim z dodatkiem trawy żubrowej podane z kaszą gryczaną oraz sałatą masłową ze słodko kwaśną śmietaną i koperkiem 17,00 zł
    Chrupiące warzywa w tempurze z pomarańczowym sosem chili, prażonymi ziarnami sezamu i kolendrą (brokuły, marchewka, pietruszka, seler naciowy, rzodkiewka) podane na kaszotto z suszonymi pomidorami, siekaną pietruszką i oliwą 15,00 zł
  • CZWARTEK
    Krem z młodej cukinii z prażonymi płatkami migdałów 5,50 zł
    Roladki z piersi indyka nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami, w sosie ze świeżych zielonych szparagów, podane z młodymi ziemniakami i surówką z marchwi i jabłka 17,00 zł
    Sakiewki z ciasta naleśnikowego z białym serem i świeżymi truskawkami, podane z musem truskawkowym, cukrem pudrem , słodką śmietaną i liściem mięty 15,00 zł
  • PIĄTEK
    Zupa z młodego szczawiu z ziemniakami i gotowanym jajkiem  5,50 zł
    Kurczak w chrupiącej kokosowej panierce panko, z miętowym sosem z dodatkiem limonki na bazie jogurtu naturalnego, podany z frytkami i mieszanką sałat ze świeżym ananasem
    rzodkiewką i miętą 17,00 zł
    Carpaccio z pieczonego buraka marynowanego w imbirze, podane na liściach sałaty z delikatnym kozim serem, orzechami włoskimi, pestkami słonecznika i wyśmienitym sosem śliwkowo – balsamicznym 15,00 zł

Formularz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.