Zamówienia

On-Line

Street

Zaznacz, które dania chcesz zamówić, ile sztuk, a następnie kliknij na dole ZAMAWIAM

1
STREET BURGER  800 g

STREET BURGER 800 g

Siekana wołowina, opiekana bułka, aromatyczny sos BBQ, sałata lodowa, krążki czerwonej cebuli, ogórek, plaster pomidora. Podane w zestawie z frytkami i surówką coleslaw.

32.50
Ilość
2
BURRITOS  670 g

BURRITOS 670 g

Mięso mielone w sosie pomidorowym z kukurydzą, czerwoną fasolą i papryką, zawinięte w tortilli, zapieczone z serem cheddar, podane z surówką coleslaw oraz sosami: guacamole, salsa i kwaśną śmietaną.

30.50
Ilość
3
CHEF’S BURGER  780 g

CHEF’S BURGER 780 g

Siekana wołowina, opiekana bułka, szynka prosciutto, ser mozarella, plaster pomidora, rukola, sos aioli i BBQ. Podane w zestawie z frytkami i surówką coleslaw.

37.50
Ilość
4
CAMEMBERT BURGER  720 g

CAMEMBERT BURGER 720 g

Opiekany ser camembert, grillowane warzywa, sos żurawinowy, bułka pełnoziarnista. Podane w zestawie z frytkami i surówką coleslaw.

30.50
Ilość
5
EGG & BACON SPICY BURGER  800 g

EGG & BACON SPICY BURGER 800 g

Siekana wołowina z ostrą papryką, jajko sadzone, chrupiący bekon, krążki z czerwonej cebuli, sałata lodowa, plaster pomidora, sos BBQ. W zestawie z frytkami i sałatką coleslaw.

34.50
Ilość
1
TALERZ PRZEKĄSEK  /min. 2 osoby/   500 g

TALERZ PRZEKĄSEK /min. 2 osoby/ 500 g

Szynka prosciutto, grillowane chorizo, opiekany camembert, oliwki, hummus, tapenada, suszone pomidory i pieczywo.

48.00
Ilość
2
BRUSCHETTA ZE ŚWIEŻYMI POMIDORAMI

BRUSCHETTA ZE ŚWIEŻYMI POMIDORAMI

Opiekana bagietka, pomidory, czosnek, bazylia, oliwa z oliwek.

16.50
Ilość
3
CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ   300 g

CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 300 g

Płatki delikatnej polędwicy wołowej, oliwki, kapary, pasta czosnkowa, rukola, parmezan, ocet balsamico.

55.50
Ilość
4
PLACKI ZIEMNIACZANE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM   210 g

PLACKI ZIEMNIACZANE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM 210 g

Domowe placki ziemniaczane, wędzony łosoś, koperek, kwaśna śmietana, kapary.

25.50
Ilość
5
BRUSCHETTA Z AWOKADO I KREWETKĄ  300 g

BRUSCHETTA Z AWOKADO I KREWETKĄ 300 g

Opiekana bagietka, awokado, pomidory, czosnek, kolendra, limonka, grillowane krewetki.

23.50
Ilość
6
GÓRA SKRZYDEŁEK (14 SZT.)

GÓRA SKRZYDEŁEK (14 SZT.)

Serwowane z sosami: whisky BBQ, czosnkowy, chilli-mayo z ananasem, peanut butter.

33.50
Ilość
7
BRUSCHETTA Z CAMEMBERT I PROSCIUTTO   220 g

BRUSCHETTA Z CAMEMBERT I PROSCIUTTO 220 g

Opiekana bagietka z serem camembert, szynka prosciutto, żurawina.

20.50
Ilość
8
CHRUST  Z ZIEMNIAKA    175 g

CHRUST Z ZIEMNIAKA 175 g

Podany z Meksykańskim sosem salsa i sosem czosnkowym.

24.50
Ilość
9
PASECZKI Z KURCZAKA

PASECZKI Z KURCZAKA

Panierowane w płatkach kukurydzianych paseczki z piersi kurczaka, sos pomidorowy, sos czosnkowy.

22.50
Ilość
10
PANIEROWANE KAWAŁKI SERA CAMEMBERT

PANIEROWANE KAWAŁKI SERA CAMEMBERT

Panierowane na złoto trójkąty camembert, orzechy włoskie, sos żurawinowy.

24.50
Ilość
11
NACHOS GRANDE

NACHOS GRANDE

Nachos zapiekane z serem cheddar, salsa pomidorowa, guacamole.

25.50
Ilość
12
FRYTKI Z BATATA

FRYTKI Z BATATA

Serwowane z sezamowym sosem sweet-chilli.

26.50
Ilość
1
QUESADILLA Z KAWAŁKAMI KURCZAKA  420 g

QUESADILLA Z KAWAŁKAMI KURCZAKA 420 g

Opiekane tortille przekładane serem i grillowanym kurczakiem, kukurydza, świeża papryka, salsa pomidorowa i kwaśna śmietana.

29.50
Ilość
2
TORTILLA Z GRILLOWANYM INDYKIEM  300 g

TORTILLA Z GRILLOWANYM INDYKIEM 300 g

Świeże warzywa, rukola, sos tysiąca wysp.

23.50
Ilość
3
TORTILLA GRANDE MEXICANA  620 g

TORTILLA GRANDE MEXICANA 620 g

Panierowane paseczki z piersi kurczaka, papryka, pomidory, kukurydza, czerwona cebula, sałata lodowa, ser cheddar, surówka coleslaw, guacamole, salsa pomidorowa i kwaśna śmietana.

28.50
Ilość
4
TORTILLA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM  300 g

TORTILLA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM 300 g

Świeże warzywa, sos musztardowo-miodowy, rukola.

22.50
Ilość
5
TORTILLA Z PLASTRAMI MOZARELLI 300g

TORTILLA Z PLASTRAMI MOZARELLI 300g

Grillowane pomidory i bakłażan, rukola, suszone pomidory, sos bazyliowy.

23.50
Ilość
1
MAZURSKIE  420 g

MAZURSKIE 420 g

Grillowany kurczak, kurki, parmezan, sos śmietanowo - czosnkowy.

32.50
Ilość
2
HOLENDERSKIE 340 g

HOLENDERSKIE 340 g

Liście szpinaku, grillowany kurczak, suszone pomidory, sos parmezanowy.

30.50
Ilość
3
BUŁGARSKIE  450 g

BUŁGARSKIE 450 g

Grillowany kurczak, pieczarki, cebula, natka pietruszki, zapiekane z żółtym serem, sos pomidorowy, sałatka z pomidora, ogórka konserwowego i cebuli.

23.50
Ilość
4
CAPRI  480 g

CAPRI 480 g

Kremowy ser ricotta, cukier puder, owoce sezonowe, bita śmietana.

24.50
Ilość
5
NORWESKIE  350 g

NORWESKIE 350 g

Wędzony łosoś, liście szpinaku, suszone pomidory, sos koperkowy.

24.50
Ilość
6
TURECKIE  360 g

TURECKIE 360 g

Pasta z ciecierzycy, prażony sezam, pikantny sos z suszonych pomidorów.

23.50
Ilość
1
RUSKIE  350 g

RUSKIE 350 g

Nadziewane serem i ziemniakami, podane z boczkiem.

24.50
Ilość
2
ROSYJSKIE PIELEMIENIE  340 g

ROSYJSKIE PIELEMIENIE 340 g

Tradycyjny, aromatyczny mięsny farsz, podane z kwaśną śmietaną i cytryną.

34.50
Ilość
3
RAVIOLI ZE SZPINAKIEM I RICOTTĄ 240g

RAVIOLI ZE SZPINAKIEM I RICOTTĄ 240g

Z lekkim sosem z dodatkiem sera pleśniowego.

24.50
Ilość
4
Z MIĘSEM  360 g

Z MIĘSEM 360 g

Opiekane, podane ze złotą cebulką i skwarkami.

25.50
Ilość
1
KREM Z POMIDORÓW  480 g

KREM Z POMIDORÓW 480 g

Z kwaśną śmietaną i bazylią.

16.50
Ilość
2
KREM SZPINAKOWY  460 g

KREM SZPINAKOWY 460 g

Ze słodko-kwaśną gruszką i serem pleśniowym lazur.

16.50
Ilość
3
ŻUREK  340 g

ŻUREK 340 g

Tradycyjny zakwas, biała kiełbasa, jajko.

16.50
Ilość
4
ROSÓŁ Z KURY  440 g

ROSÓŁ Z KURY 440 g

Z domowym makaronem.

14.50
Ilość
1
CEZAR Z KURCZAKIEM / POLĘDWICZKAMI  WIEPRZOWYMI 435 g

CEZAR Z KURCZAKIEM / POLĘDWICZKAMI WIEPRZOWYMI 435 g

Grillowany kurczak / grillowane polędwiczki wieprzowe, sałata rzymska, rukola, opiekana bagietka, parmezan, sos Ceasar.

30.50
Ilość
2
KUBAŃSKA Z INDYKIEM  550 g

KUBAŃSKA Z INDYKIEM 550 g

Kawałki grillowanego indyka, sałaty, rukola, ogórek, papryka, owoce, orzechy, sos tysiąca wysp.

 

33.50
Ilość
3
SAŁATA Z KACZKĄ I AWOKADO 450g

SAŁATA Z KACZKĄ I AWOKADO 450g

Filet z piersi kaczki, awokado, rukola, pomarańcza, pomidorki cherry, granat, parmezan, karmelowy sos balsamico.

37.50
Ilość
4
EUROPEJSKA Z KURCZAKIEM  480 g

EUROPEJSKA Z KURCZAKIEM 480 g

Grillowane kawałki piersi kurczaka, sałaty, rukola, świeży szpinak, suszone pomidory, czerwona cebula, pomidor, ogórek, papryka, prażone pestki słonecznika, sos musztardowo-miodowy.

30.50
Ilość
5
CARPACCIO Z BURAKA Z SEREM KOZIM  240 g

CARPACCIO Z BURAKA Z SEREM KOZIM 240 g

Orzechy włoskie, śliwkowy sos balsamico, rukola, szpinak, mięta, opiekany ser kozi.

27.50
Ilość
6
NORWESKA Z ŁOSOSIEM  460 g

NORWESKA Z ŁOSOSIEM 460 g

Paski grillowanego łososia, sałaty, rukola, marchewka, chrupiące grzanki ziołowe, świeżo starty parmezan, sos vinaigrette.

43.50
Ilość
7
CEZAR Z KREWETKAMI  425 g

CEZAR Z KREWETKAMI 425 g

Grillowane krewetki, sałata rzymska, rukola, opiekana bagietka, parmezan, sos Ceasar.

34.50
Ilość
8
PANAMSKA Z INDYKIEM  430 g

PANAMSKA Z INDYKIEM 430 g

Grillowana pierś indyka, owoce sezonowe, awokado, rukola, pomidory cherry, parmezan, prażone pestki dyni, owocowy sos vinaigrette.

33.50
Ilość
1
GAMBERO  440 g

GAMBERO 440 g

Krewetki. białe wino, czosnek, oliwa z oliwek, natka pietruszki, rukola, parmezan, czarne tagliatelle.

45.50
Ilość
2
POLLO  450 g

POLLO 450 g

Grillowany kurczak, szpinak, pieczarki, suszone pomidory, cebula, czosnek, sos śmietanowy, parmezan.

31.50
Ilość
3
SAPORITA  420 g

SAPORITA 420 g

Kurki, grillowany kurczak, cebula, czosnek, sos śmietanowy, parmezan.

31.50
Ilość
4
PAPARDELLE  520 g

PAPARDELLE 520 g

Wołowina, podgrzybki, pomidory, świeża bazylia, czosnek, sos grzybowo-śmietanowy, parmezan.

 

45.50
Ilość
5
BOLOGNESE  470 g

BOLOGNESE 470 g

Mięso mielone z mieszanką świeżych ziół, sos pomidorowy, parmezan.

28.50
Ilość
6
CARBONARA  420 g

CARBONARA 420 g

Kawałki grillowanego boczku, żółtko, czosnek, śmietana, parmezan.

30.50
Ilość
7
SALMONE  470 g

SALMONE 470 g

Wędzony łosoś, suszone pomidory, czosnek, koper, śmietana, parmezan.

31.50
Ilość
8
STROZAPRETTI CON POLO E SPINACI 420 g

STROZAPRETTI CON POLO E SPINACI 420 g

Grillowany kurczak, świeży szpinak, masło, bulion, czosnek, parmezan.

31.50
Ilość
9
ASPARAGUS 440 g

ASPARAGUS 440 g

Grillowany indyk, zielone szparagi, papryczka chilli, natka pietruszki, oliwa z oliwek, parmezan.

32.50
Ilość
1
DELIKATNE POLĘDWICZKI WIEPRZOWE  650 g

DELIKATNE POLĘDWICZKI WIEPRZOWE 650 g

Z sosem do wyboru: camembert, musztardowo-miodowy, kurkowy.

39.50
Ilość
2
GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA  660 g

GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA 660 g

Na warzywach z rusztu - pomidor, bakłażan, cebula, emulsja bazyliowa.

35.50
Ilość
3
GRILLOWANY FILET Z ŁOSOSIA  470 g

GRILLOWANY FILET Z ŁOSOSIA 470 g

Duszony szpinak, kremowy sos z zielonego pieprzu.

49.50
Ilość
4
SOCZYSTA POLĘDWICA WOŁOWA  470 g

SOCZYSTA POLĘDWICA WOŁOWA 470 g

Z sosem grzybowym, pieprzowym lub masłem czosnkowym.

75.50
Ilość
5
KACZKA PO POLSKU NA ŻELIWIE  550 g

KACZKA PO POLSKU NA ŻELIWIE 550 g

Pół tradcyjnie pieczonej kaczki, karmelizowane jabłko, żurawina, zasmażane buraczki i opiekane ziemniaki.

49.50
Ilość
6
PIECZONY DORSZ NA CZARNYM TAGIATELLE    650 g

PIECZONY DORSZ NA CZARNYM TAGIATELLE 650 g

Owinięty plastrem grillowanej cukinii w sosie na bazie masła i białego wina w towarzystwie krewetek i pomidorków cherry

47.50
Ilość
7
KREWETKI TYGRYSIE NA GORĄCEJ PATELNI  450g

KREWETKI TYGRYSIE NA GORĄCEJ PATELNI 450g

Krewetki, masło, białe wino, sos tysiąca wysp, rukola, bagietka.

44.50
Ilość
8
PLACEK PO ZBÓJNICKU  650 g

PLACEK PO ZBÓJNICKU 650 g

Domowy placek ziemniaczany, aromatyczny gulasz wołowy, żółty ser, kwaśna śmietana, ogórek kiszony.

34.50
Ilość
9
INDYK Z GRILLA Z SOSEM CHIMICHURRI  660 g

INDYK Z GRILLA Z SOSEM CHIMICHURRI 660 g

Marynowany w wędzonej papryce z dodatkiem prażonego sezamu, chimichurri z zielonej pietruszki, domowy sos sweet chilli, frytki z batata.

39.50
Ilość
1
CIEPŁY JABŁECZNIK  300 g

CIEPŁY JABŁECZNIK 300 g

Lody waniliowe, bita śmietana.

22.50
Ilość
2
TIRAMISU  250 g

TIRAMISU 250 g

W tradycyjnej odsłonie.

24.50
Ilość
3
DOMOWA BEZA  350 g

DOMOWA BEZA 350 g

Delikatny krem mascarpone, sezonowe owoce, gałka lodów waniliowych.

22.50
Ilość
4
LODY WANILIOWE Z GORĄCYMI MALINAMI  300 g

LODY WANILIOWE Z GORĄCYMI MALINAMI 300 g

Bita śmietana, krokant migdałowy. (na miejscu)

22.50
Ilość
1
ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

24.00
Ilość
2
Tradycyjny kapuśniak z ziemniakami i warzywami

Tradycyjny kapuśniak z ziemniakami i warzywami

 

 
7.50
Ilość
3
Kotlet szwajcarski (schab panierowany, zapiekany z pieczarkami, serem mozzarella) podany  z frytkami stekowymi, sałatą masłową z dodatkiem pieczonego buraka z sosem balsamico

Kotlet szwajcarski (schab panierowany, zapiekany z pieczarkami, serem mozzarella) podany z frytkami stekowymi, sałatą masłową z dodatkiem pieczonego buraka z sosem balsamico

19.00
Ilość
4
Makaron penne z sosem Bolognese podany ze świeżo tartym parmezanem i bazylią (wersja wege z sosem pomidorowym, cukinią, pieczarkami i papryką)

Makaron penne z sosem Bolognese podany ze świeżo tartym parmezanem i bazylią (wersja wege z sosem pomidorowym, cukinią, pieczarkami i papryką)

17.00
Ilość
5
FITNESS LUNCH

FITNESS LUNCH

Makaron razowy z grillowanym kurczakiem, świeżymi liśćmi szpinaku, pomidorkami cherry oraz delikatnym serem mozzarella, przyrządzony na oliwie z oliwek i podany ze świeżą natką pietruszki.

18.00
Ilość
1
ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

24.00
Ilość
2
Domowa zupa ogórkowa z ziemniakami i warzywami

Domowa zupa ogórkowa z ziemniakami i warzywami

7.50
Ilość
3
Grillowany Satay z udek kurczaka z sosem chimichurri i prażonymi płatkami migdałów, podany na ziemniaczanych talarkach z mieszanką sałat ze świeżymi warzywami i sosem ziołowym

Grillowany Satay z udek kurczaka z sosem chimichurri i prażonymi płatkami migdałów, podany na ziemniaczanych talarkach z mieszanką sałat ze świeżymi warzywami i sosem ziołowym

19.00
Ilość
4
Quesadilla z aromatycznym serem gorgonzola, brokułami, liśćmi szpinaku, świeżymi pomidorami, podana z sosem salsa i kiełkami rzodkiewki

Quesadilla z aromatycznym serem gorgonzola, brokułami, liśćmi szpinaku, świeżymi pomidorami, podana z sosem salsa i kiełkami rzodkiewki

17.00
Ilość
5
 Fitness lunch

Fitness lunch

Makaron razowy z grillowanym kurczakiem, świeżymi liśćmi szpinaku, pomidorkami cherry oraz delikatnym serem mozzarella, przyrządzony na oliwie z oliwek i podany ze świeżą natką pietruszki.

18.00
Ilość
1
ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

24.00
Ilość
2
Wiejski krupnik z ziemniakami, warzywami i siekaną pietruszką

Wiejski krupnik z ziemniakami, warzywami i siekaną pietruszką

7.50
Ilość
3
Bitki wołowe w sosie własnym , serwowane z plackami ziemniaczanymi, surówką z ogórka  kiszonego, papryki, cebuli i kukurydzy

Bitki wołowe w sosie własnym , serwowane z plackami ziemniaczanymi, surówką z ogórka kiszonego, papryki, cebuli i kukurydzy

19.00
Ilość
4
Domowej roboty pierogi ruskie, okraszone chrupiącym boczkiem i cebulką (wersja vege bez boczku)

Domowej roboty pierogi ruskie, okraszone chrupiącym boczkiem i cebulką (wersja vege bez boczku)

17.00
Ilość
5
Fitness lunch

Fitness lunch

Makaron razowy z grillowanym kurczakiem, świeżymi liśćmi szpinaku, pomidorkami cherry oraz delikatnym serem mozzarella, przyrządzony na oliwie z oliwek i podany ze świeżą natką pietruszki.

18.00
Ilość
1
ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

24.00
Ilość
2
Zupa kurkowa z makaronem łazanki i świeżym koperkiem

Zupa kurkowa z makaronem łazanki i świeżym koperkiem

7.50
Ilość
3
Panierowany kotlet Cordon Bleu (nadziewany szynką i żółtym serem) serwowany z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem

Panierowany kotlet Cordon Bleu (nadziewany szynką i żółtym serem) serwowany z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem

19.00
Ilość
4
Cannelloni ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem feta, zapieczone pod sosem beszamelowym i żółtym serem podane z aromatycznym sosem pomidorowym

Cannelloni ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem feta, zapieczone pod sosem beszamelowym i żółtym serem podane z aromatycznym sosem pomidorowym

17.00
Ilość
5
 FITNESS LUNCH

FITNESS LUNCH

Makaron razowy z grillowanym kurczakiem, świeżymi liśćmi szpinaku, pomidorkami cherry oraz delikatnym serem mozzarella, przyrządzony na oliwie z oliwek i podany ze świeżą natką pietruszki.

18.00
Ilość
1
ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

ZESTAW DANIE DNIA I + ZUPA

24.00
Ilość
2
Zupa kalafiorowa z ziemniakami i warzywami

Zupa kalafiorowa z ziemniakami i warzywami

7.50
Ilość
3
Bałkańskie cevapcici (kotlety wołowe na szpadce) podane z sosem tzatziki i ajvarem, pomidorowym ryżem i sałatką szopską z serem feta

Bałkańskie cevapcici (kotlety wołowe na szpadce) podane z sosem tzatziki i ajvarem, pomidorowym ryżem i sałatką szopską z serem feta

19.00
Ilość
4
Gnocchi z sosem pesto (włoskie kopytka), zielonymi szparagami, świeżymi pomidorami, orzechami włoskimi i bazylią

Gnocchi z sosem pesto (włoskie kopytka), zielonymi szparagami, świeżymi pomidorami, orzechami włoskimi i bazylią

17.00
Ilość
5
Fitness lunch

Fitness lunch

Makaron razowy z grillowanym kurczakiem, świeżymi liśćmi szpinaku, pomidorkami cherry oraz delikatnym serem mozzarella, przyrządzony na oliwie z oliwek i podany ze świeżą natką pietruszki.

18.00
Ilość
1
Rozgrzewający krem dyniowy

Rozgrzewający krem dyniowy

z mlekiem kokosowym, imbirem i cynamonem, podany z płatkami grillowanego indyka, ziarnami kolendry i prażonymi pestkami dyni

16.50
Ilość
2
Placki dyniowe

Placki dyniowe

z podsmażanymi podgrzybkami, pomidorkami cherry, kiełkami buraka i natką pietruszki

26.50
Ilość
3
 Quesadilla z szynką parmeńską

Quesadilla z szynką parmeńską

 serem brie i suszonymi pomidorami podana z salsą z dyni i kwaśną śmietaną.

32.50
Ilość
4
 Sałatka „Smak jesieni”

Sałatka „Smak jesieni”

z grillowanym filetem z indyka, pieczoną dynia, śliwkami, awokado, rukolą, roszponką, pomidorkami koktajlowymi, prażonymi pestkami dyni i cynamonowo-jabłkowym vinaigrette 

32.50
Ilość
5
 Tagliatelle z kiełbasą Chorizo

Tagliatelle z kiełbasą Chorizo

pieczoną dynią, pomidorkami cherry, w kremowym sosie pomarańczowym podane z płatkami migdałów i rukolą oraz  świeżo startym parmezanem 

34.50
Ilość
6
Tagliatelle Nero z grillowanym łososiem

Tagliatelle Nero z grillowanym łososiem

szalotką, tartą dynią z nutą mango, papryczką chilli i kolendrą, udekorowane chipsem dyniowym

38.50
Ilość
7
Pieczona pierś z kaczki

Pieczona pierś z kaczki

podana na aromatycznym puree dyniowym i chutney z mango, ze świeżą rukolą  glazurowaną śliwką i sosem balsamicznym

42.50
Ilość
8
Polędwiczka wieprzowa

Polędwiczka wieprzowa

z gratin ziemniaczanym z nutą trufli, podana ze smażonymi na maśle borowikami, piklowaną dynią i ”ziemią grzybową”

46.50
Ilość
9
Stek z polędwicy wołowej Angus

Stek z polędwicy wołowej Angus

podany na skwierczącej patelni z kapeluszami leśnych podgrzybków, z wyśmienitym puree z dyni z dodatkiem owoców mango oraz sałatką z rukoli, pomidorkami cherry i krążkami czerwonej cebuli z sosem vinaigrette i prażonymi pestkami słonecznika

74.50
Ilość
10
 Kremowy sernik z dynią

Kremowy sernik z dynią

na cynamonowo owsianym spodzie, serwowany z karmelizowaną świeżą śliwką i lodami waniliowymi

22.50
Ilość

Rezerwacje

Regulamin Polityka prywatności

Street Restauracja Warszawa lunch, catering, happy hours, obsługa imprez, eventy